måndag 4 mars 2013

Den här tjejen. Visst ser hon rätt så normal ut? Eller vanlig. Eller vad man nu vill kalla det. Hon har ingen speciell stil i alla fall. Hon ser ut som vem som helst och vi kan omöjligt gissa vad hon har för historia.

Men om vi kollar på bilden nedanför ser vi en bild på henne när hon är otroligt smal och ligger inne på sjukhus för bulimia.
Hon började spy upp allt hon ätit som HON tyckte var onyttigt när hon bara var 11 år gammal. hon förstod inte att det skulle påverka henne några år senare. Hon spydde så mycket att hon började blöda näsblod för att hon frätte sönder munhålan. Hon spydde flera timmar i veckan. Hon fick så lågt blodsocker att hon började få kramper. Hennes kropp klarade inte av näringsbristen. Den gav upp och än idag har hon sjukt ont i sina leder. Hennes hår blev så svagt att det lossnade eller gick av.

Samtidigt så skar hon sig för att bli av med all stress och ångest och även här tappade hon kontrollen helt. hon blev beroende. Ätstörningen och självskadandet tog kontroll över henne. Det styrde alla hennes val i livet.

Jag var bara tvungen att skriva hennes historia kortfattat. Hon är så sjukt stark och försöker verkligen hjälpa andra som är i samma situation. Hon har kämpat i 10 år och är fortfarande inte helt frisk. Men hon kämpar och det är det som räknas. Jag hoppas att någon annan kan få inspiration från henne precis som jag fick. Att våga ta tag i sin situation och göra saker bättre för sig själv. <3
Alla information och alla bilder har jag lånat från hennes tumblr; http://fragileminded.tumblr.com/

/Kram Melissa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar